Preview Mode Links will not work in preview mode

Disken Podcast

Anders Almgren och Mårten Ekblad är pappor till sammanlagt sju barn.  I podden diskuterar de föräldraskap och barn. 

De är dessutom lärare och kamrater sedan ungdomen.

Oct 12, 2018

Mårten sitter hemma och svarar på fem frågor från lyssnarna. Bland annat om BB-chill och könsroller. Jag passar dessutom på att spela en låt, Baby Boy, som jag skrev samtidigt.

DISKEN är en föräldrapodd och produceras av Mårten Ekblad och Anders Almgren. De har sammanlagt 7 barn och är dessutom omgivna hela...


Sep 3, 2018

DISKEN gästas av Jonas Hellberg, pappa, teaterdirektör och gift med statsrådet Lena Hallengren. Vi pratar bebisar i regeringskansliet, ungdomar på stan. Och om det är coolt att vara med i elevrådet.

 

DISKEN är en föräldrapodd och produceras av Mårten Ekblad och Anders Almgren. De har sammanlagt 7 barn och är...


Jul 20, 2018

Det stora sommarsexavsnittet som kom av sig och mest handlar om värmen, avsaltningsanläggningar, idrottsföräldraskap och kärnkraft. Och lite om Anders stundande emigration.

Anders Almgren & Mårten Ekblad har sammanlagt 7 barn och är dessutom omgivna hela arbetsdagarna av barn och ungdomar. De är båda lärare...


May 24, 2018

I avsnitt 3 guidar vi alla föräldrar genom Kalmar län på sommaren. Från Astrid Lindgrens värld till Öland via alla kommunernas pärlor.

Anders Almgren & Mårten Ekblad har sammanlagt 7 barn och är dessutom omgivna hela arbetsdagarna av barn och ungdomar. De är båda lärare idag men kamrater sedan 1988.


Apr 13, 2018

I avsnitt 2 pratar vi om att Anders börjat som KFF speaker, om att inte prata om pengar samt kollektiv barnuppfostran.

Anders Almgren & Mårten Ekblad har sammanlagt 7 barn och är dessutom omgivna hela arbetsdagarna av barn och ungdomar. De är båda lärare idag men kamrater sedan 1988.